Ansök bostadslån hos Bluestep bank
Ansök bostadslån hos Bluestep bank
Ansök bostadslån hos Bluestep bank

Bluestep Bank

En bolånebank som hjälper fler kunder.

Ansök bostadslån

Får hjälp att köpa din bostad eller vid ombildning av bostad.
Upp till 15 000 000 kr Boränta från 6,35% 5 år
  • Köp Bostad
  • Lös dyra lån och krediter
  • Låna på din befintliga bostad
  • Ansök med Betalningsanmärkningar

Bolån hos Bluestep bank

Betalningsanmärkning

Ansök om bolån även med betalningsanmärkning

Anställningsform

Bolån även för dig utan fast heltidsanställning

Byt inte bank

Låna på din nuvarande bostad utan att byta bank

Rådgivning

Du får en personlig rådgivare

Låna för att köpa eller lösa dyra lån och krediter

Läs mer vad dom kan göra för dig. Det är en bank för alla!

Bluestep bank

Bluestep Bank är en renodlad bolånebank och ett modernt alternativ till traditionella banker – som ger fler möjlighet till bolån och att kunna äga sin bostad, oavsett anställningsform kredithistorik.

Var finns Bluestep bank

Bluestep Bank har verksamhet i Sverige, Norge och Finland och erbjuder förutom bolån även trygga sparkonton med hög ränta som omfattas av den statliga insättningsgarantin.

Bluestep historia

Sedan banken grundades i Sverige 2005 har Bluestep Bank hjälpt tiotusentals människor att komma in på bostadsmarknaden och till en bättre privatekonomi. Bluestep Bank AB (publ) står under Finansinspektionens tillsyn.

Bolåne produkter

Bluestep erbjuder bolån vid köp av ny bostad samt utökning av bolån på befintlig bostad, t.ex. för att finansiera en renovering eller lösa dyra skulder och krediter. Hos Bluestep Bank kan du ansöka om bolån för köp av villa, bostadsrätt eller fritidshus.

Varför Bluestep Bank

Till skillnad från traditionella banker gör Bluestep Bank alltid en individuell bedömning och har större fokus på nuvarande inkomst och framtida betalningsförmågan i sin kreditprövning, istället för att enbart förlita sig på automatiserade processer och historisk data.

Bluestep godkänd inkomster

En inkomst som kan bära kostnaden för ett bolån behövs alltid men det är inget krav att inkomsten ska komma från just en fast anställning (tillsvidareanställning), vilket ofta är ett måste hos storbankerna.

Anställningsform

Bank tar hänsyn till alla anställningsformer och även flera andra inkomsttyper, såsom pension, studielån och a-kassa, i sina kalkyler.

Bluestep bank accepterar Betalningsanmärkningar

Bluestep Bank utmärker sig genom att acceptera betalningsanmärkningar, vilket är relativt ovanligt inom banksektorn. Detta öppnar upp möjligheter för individer med tidigare ekonomiska utmaningar att få tillgång till olika finansiella tjänster, inklusive bolån och privatlån.

Att Bluestep Bank välkomnar kunder med betalningsanmärkningar innebär en mer inkluderande och flexibel syn på kreditvärdighet. Genom att bedöma varje ansökan individuellt tar banken hänsyn till helhetsbilden av en persons ekonomiska situation och förmåga att återbetala.

Denna inställning kan vara särskilt värdefull för dem som tidigare haft svårt att beviljas lån på grund av negativa betalningsanmärkningar. Bluestep Banks engagemang för att erbjuda finansiella tjänster till en bredare kundgrupp speglar en progressiv inställning till kreditvärdering och underlättar för fler att återuppbygga sin ekonomi och säkra boende.

Lösa dyra privatlån och kreditkorts skulder

Att lösa dyra privatlån och kreditkortsskulder kan vara en utmaning, men med rätt strategi och möjligtvis hjälp från institutioner som Bluestep Bank kan man ta kontroll över sin ekonomi. Bluestep Bank erbjuder lösningar för att refinansiera lån och samla skulder, vilket kan innebära lägre räntor och mer hanterbara månatliga avbetalningar.

Genom att överväga att konsolidera skulder hos Bluestep Bank kan man potentiellt minska den totala kostnaden och få en tydligare bild av sin ekonomiska situation. Dessutom kan detta ge möjlighet att förhandla fram fördelaktigare lånevillkor och skapa en plan för avbetalning.

Att arbeta nära med Bluestep Bank eller liknande finansiella institutioner gör det möjligt att dra nytta av deras expertis och skräddarsydda lösningar för att möta individuella behov. Genom att aktivt söka professionell rådgivning och agera proaktivt kan man gradvis befria sig från de ekonomiska bördorna och återupprätta ekonomisk stabilitet.

Köpa bostad med betalningsanmärkningar

Att köpa en bostad med betalningsanmärkningar kan vara en utmaning, men det är inte omöjligt. För de som har svårt att få godkännande från traditionella långivare kan Bluestep Bank vara ett alternativ. Bluestep specialiserar sig på att erbjuda bolån till personer med mindre perfekt kreditvärdighet.

Bluestep Bank tar hänsyn till individuella omständigheter och bedömer låntagare på ett mer holistiskt sätt, vilket ökar chanserna för dem med betalningsanmärkningar att få ett lån. Det är dock viktigt att vara medveten om att räntorna kan vara högre för dem med sämre kreditvärdighet.

Innan du ansöker om ett lån hos Bluestep eller liknande alternativ är det klokt att förbättra din kreditvärdighet så mycket som möjligt. Att betala av befintliga skulder och visa på finansiell ansvarighet kan öka dina chanser att få ett mer fördelaktigt lånevillkor. Att konsultera med en finansiell rådgivare kan också vara till hjälp för att navigera genom processen och fatta informerade beslut.

Bli av med dyra smslån och snabblån

Att bli av med dyra smslån och snabblån kan vara en utmanande process, men det är avgörande för att undvika långsiktig ekonomisk press. Det första steget är att skapa en tydlig och realistisk budget för att identifiera och minska onödiga utgifter. Därefter kan man överväga att förhandla med långivarna för att få fördelaktigare räntevillkor eller en avbetalningsplan som är mer hanterbar.

Att söka alternativa finansieringskällor, såsom traditionella banklån med lägre räntor, kan vara en strategi för att betala av de dyra lånen. Dessutom är det viktigt att undvika frestelsen att ta nya snabblån för att betala av de befintliga, vilket kan förvärra skuldsituationen.

Att söka rådgivning från ekonomiska experter eller kreditrådgivare kan också vara till hjälp för att utforma en effektiv plan för att bli av med dessa lån. Genom att agera med disciplin och fokusera på långsiktig ekonomisk hälsa kan man gradvis befria sig från bördan av dyra smslån och snabblån.

Bluestep kan förmedla bolån i flera språk

Bluestep bank har många duktiga bolånehandlägare som pratar mer än ett språk: Svenska, Arabiska, Persiska, Kurdiska, Turkiska, Franska, Tyska, Ryska, Spanska, Urdu, Punjabi, Bengaliska och mycket mer. Läs mer här