Danske bank höjer räntan!

Erbjuder bolån till kunder som är fackförbunden Saco och TCO

Dela inlägget

Riksbanken.

Som väntat höjde Riksbanken styrräntan igen den 26 april. Den här gången med 0,5 procentenheter, vilket gör att styrräntan nu ligger på 3,5 procent.

Höjder bolåneräntan.

Danske Bank har nyligen justerat sina fasta och rörliga räntor i enlighet med Riksbankens besked. Banken har länge varit ett populärt val för personer som är medlemmar i fackförbunden Saco och TCO, med ett brett utbud av finansiella tjänster och personlig rådgivning

Erbjuder bolån till kunder som är fackförbunden Saco och TCO
Erbjuder bra bolåneränta till personer som är medlemmar i Saco eller TCO förbunden.

Jämför din ränta.

Om din ränta hos Danske Bank är för hög kan det vara en god idé att jämföra din bolåneränta med en låneförmedlare. Genom att använda en låneförmedlare kan du snabbt och enkelt få svar från flera olika banker och därmed hitta en mer fördelaktig ränta.

Hitta rätt.

Att jämföra din bolåneränta kan också ge dig svar på om du är i rätt bank med ditt bolån. Det är viktigt att ha en bank som passar dina behov och ger dig de bästa möjliga villkoren för ditt lån.

Beställ Amorteringsunderlag.

Att beställa hem ett amorteringsunderlag är en klok åtgärd för den som börjat jämför sina bolån. Ett amorteringsunderlag är giltigt i tre månader, vilket ger tillräckligt med tid att undersöka alternativa lånemöjligheter och jämföra bolåneräntor.

Snabba beslut.

Genom att ha ett aktuellt amorteringsunderlag till hands kan man agera snabbt om man hittar en bättre ränta på marknaden och därmed dra nytta av potentiella besparingar.

Fråga

Behöver du hjälp med något så kan du kontakta oss via mail. Vi hjälper dig om du har några frågor om bloggen och innehållet. Har du frågor om bolån så kan du kontakta låneförmedlaren Comboloan som hjäper dig med din frågor.

Disclaimer

Förhandla.se är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut på information som direkt eller indirekt härrörande från förhandla.seeller personer med koppling till förhandla.se.  förhandla.se från säger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag med må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten förhandla.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mer att utforska

Vill du prata mer om bolån.